HACCP, higiénia, minőségirányítási rendszerek építése, oktatás, kockázatértékelések... minden ami élelmiszer, minden ami quality
HACCP rendszer
HACCP rendszerek kiépítése élelmiszeripari, vendéglátóipari és kereskedelmi egységek vagy akár csomagolóanyag gyártók részére. Felülvizsgálatok elvégzése, dokumentálása, ha szükséges javító javaslatok és segítségnyújtás a kivitelezésben. HACCP-t támogató dokumentáció kidolgozása.
HIGIÉNIAI TANÁCSADÁS
Helyszíni higiéniai auditok elvégzése, dokumentált jegyzőkönyvvel, javítási javaslatokkal, ha szükséges támogató dokumentáció létrehozása, aktualizálása
MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI rendszerek
Elsősorban ISO 22000, FSSC 22 000 irányítási rendszerek dokumentációjának kiépítése, karbantartása, frissítése
Élelmiszerbiztonsági rendszerépítés és karbantartás
IFS, BRC, AIB élelmiszerbiztonsági rendszerek kiépítése, aktualizálása, dokumentáció karbantartása. Konzultáció, rendszerauditok végzése, rendszerfejlesztés.
OKTATÁSOK
A vállalkozásra szabott HACCP, higiéniai vagy egyéb minőségirányítási, minőségbiztosítási témájú oktatási anyag elkészítése, oktatások megtartása, azok akár írásos visszaellenőrzése
ONLINE HACCP OKTATÁS
HACCP
munkacsoport tagoknak, HACCP rendszert működtetőknek, azoknak akik bevezetés előtt
állnak, általános HACCP ismeretek, egyedi igények szerinti tematika
Vevői auditokra felkészítés
Vevői auditoknak, szabványoknak való megfelelésre való felkészítés, konzultáció (pl. TFMS, McDonalds', Spar audit, stb.)
Beszállítók auditálása
A végtermék szempontjából kritikus vagy rizikós beszállítók élelmiszerbiztonsági auditjának elvégzése
KOCKÁZATÉRTÉKELÉSEK
Különböző élelmiszerbiztonsági szabványok vagy jogszabályok által előírt kockázatértékelések elvégzése (food defense, food fraud, legionella, stb.)
Egyéb szolgáltatások
Minőségellenőrzési tervek, gyártmánylapok, specifikációk készítése, aktualizálása, telefonos és személyes konzultáció