



Okleveles élelmiszer minőségbiztosító agrármérnök vagyok, immáron 16 évet töltöttem el az élelmiszeriparban. 2003-ban a Nyugat-Magyarországi Egyetemen végeztem Mosonmagyaróváron a Mezőgazdaságtudományi és Élelmiszertudományi karon. Tanulmányaimat követően elsősorban minőségbiztosítási és termelési területen dolgoztam különféle iparágakban, így közvetlenül az előállításban, a gyakorlatban szerzett és alkalmazott tapasztalatokkal rendelkezem (tejipar, húsipar, sütőipar, takarmányipar). Részt vettem HACCP-rendszer, IFS, FSSC 22000, RSPO rendszerek kiépítésében, ISO 9001 , ISO 22000 irányítási rendszerek, AIB élelmiszerbiztonsági rendszer működtetésében. Nagy tapasztalatom van rendszer/ vevői auditokra való felkészülésben, auditok lebonyolításában. Az évek alatt folyamatosan képeztem magam, oktatásokon, tanfolyamokon vettem és veszek részt.
Küldetésemnek tekintem, hogy segítsek a vállalkozásoknak megismerni és alkalmazni a legújabb élelmiszerbiztonsági előírásokat, megfelelni a jogszabályok követelményeinek és ezáltal hozzájárulni, hogy a fogyasztókhoz csak biztonságos élelmiszerek kerülhessenek!