Akár élelmiszeripari üzemről, akár vendéglátóhelyről, akár kereskedelmi egységről beszélünk, mindenhol nagy a pörgés, mindig az oktatások maradnak el, mert nincs rá idő, nincs, aki megtartsa azokat. Pedig az élelmiszerek biztonsága kiemelten fontos ezeken a helyeken, s ennek alapja a jól kiépített és működtetett HACCP-rendszer. Ez a rendszer pedig...

Az élelmiszeripar különböző szakterületei, és az ott felhasználásra kerülő anyagféleségek, illetve az objektumok a legkülönfélébb kártevők bejutását és elszaporodási lehetőségét biztosítják.

Igyekeztem összeszedni, hogy neked, aki élelmiszerrel kapcsolatos vállalkozásod van, vagy azt működtetsz, miért jó, ha bevezeted és naprakészen tartod a HACCP rendszeredet! Ha még nincs, vagy tervezed bevezetni, remélem, hogy hasznos információkkal szolgálhatok!

© 2019 Erdély Viktória,  élelmiszer minőségbiztosító agrármérnök
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el